0708 - 95 54 00info@lekebergshydraulik.se

Hydraulik i Norrköping, Södertälje och Skåne

Om oss här på Lekebergs Hydraulik

Lekebergs Hydraulik är ett drivet företag som må vara relativt nytt, men vi saknar varken erfarenhet, kunskap eller rutin hos vår oerhört skickliga personal. Företaget siktar på att kunna vara behjälpligt för så många som möjligt och vi erbjuder våra tjänster inom det mesta när det kommer till hydraulik i bland annat Norrköping, Södertälje och Skåne, men riktar sig även till många andra delar av Sverige. Med vår professionell och rutinerade hjälp så renoverar, reparerar och servar vi hydraulpumpar, hydraulmotorer och andra hydraulikkomponenter av alla möjliga fabrikat för att kunna ge dig en komplett lösning till bästa möjliga pris. För oss på Lekebergs Hydraulik står du som kund i fokus och alla uppdrag utförs på ett mycket engagerat, smidigt och omsorgsfullt sätt utefter kunds egna förutsättningar och behov för att kunna leverera ett träffsäkert slutresultat.

Med stor erfarenhet och bred kunskap inom vårat yrkesområde så kan vi garantera att du som kund kommer att känna dig 100 procent nöjd efter utförd renovering, reparation eller service. På Lekebergs Hydraulik är vi specialiserade på just industriell hydraulik, marin hydraulik samt mobil hydraulik. Personalen är välutbildad och driven och strävar ständigt efter nya möjligheter och att kunna utvecklas, men har redan bred kunskap inom hela området av hydraulik med samtliga fabrikat. Hos oss är du i trygga händer och du kan känna dig totalt säker i ditt val av företag, tjänst och service. Alla maskinenheter kontrolleras och testkörs noggrant och ifall något skulle fortsätta krångla så fortsätter vi att jobba på lösningen för just dig.

Se till att vända dig till någon som kan i princip allt om hydraulik – Vi på Lekebergs Hydraulik ser fram emot att kunna hitta en kvalitativ lösning för just dig och din enhet i Norrköping, Södertälje, Skåne och många andra delar av Sverige!